Profil Syarikat

LUXSO International
Corporate Sdn. Bhd.

Luxso International Corporate Sdn. Bhd., adalah sebuah syarikat pengeluar tilam dan pembuatan spring. Produk yang berkualiti dan sesuai untuk amalan gaya hidup sihat.

Produk Luxso′s direka mengikut ergonomik. Ia bukan sahaja melindungi tulang belakang anda, malah turut menyokong berat bahagian badan yang berbeza berdasarkan disiplin saintifik ergonomik. Dengan konsep reka bentuk yang inovatif, Luxso′s membawa pengguna ke arah gaya hidup yang lebih sempurna.

Selepas melakukan penyelidikan yang meluas, juga menganalisis pendapat dari pengguna yang berbeza, Luxso′s mengeluarkan pelbagai produk berkualiti tinggi termasuklah Pocket Spring Mattress, Bonnell Spring Mattress, LFK Spring Mattress, & Palm Fiber Mattress. Ciptaan profesional Luxso′s terutamanya LFK Spring Mattress sangat disyorkan dan digunakan dikebanyakkan hotel-hotel ternama.

Selain itu, divan Luxso′s juga diperbuat daripada kayu dan papan lapis yang berkualiti tinggi. Ia bukan sahaja sesuai dengan tilam spring, malah praktikal dan tahan lama.

Servis > Apa Yang Kami Sediakan

Tidur,
Selesa dan Sempurna

Adakah anda mengamalkan tidur yang berkualiti? Tidak kiralah berapa lama anda tidur tetapi masih berasa letih dan tidak bermaya? Adakah anda tahu bahawa kualiti tidur juga memainkan peranan?

Tidur yang berkualiti bermaksud tidur yang tiada gangguan. Apabila kita tidur, sel-sel dalam badan secara automatik akan memperbaharui dan mengaktifkan semula diri mereka sendiri. Sel-sel yang cedera akan dibaiki dengan baik dalam usaha untuk terus berfungsi dengan baik. Jika kita tidak menjaga kualiti tidur kita, proses pemulihan sel-sel dalam badan kita akan terganggu. Ini boleh menyebabkan anda sakit.

Selain itu, tidur yang berkualiti membolehkan otak kita mendapat rehat yang secukupnya. Dari itu, anda akan dapat menumpukan perhatian serta mempunyai memori yang lebih baik untuk melakukan kerja. Anda juga dapatmencapai keseimbangan emosi, ketegangan perasaan, gelisah atau cemas.

Ia juga boleh meningkatkan kesihatan anda secara psikologi supaya anda boleh menghadapi cabaran harian anda dengan mudah. Pilih Luxso sebagai produk kegemaran anda, jadikan Luxso rakan tidur sempurna

Struktur & Bahan

Memory Foam

Ia adalah teknologi dari U.S Space Agency. Pada mulanya digunakan untuk mengurangkan tekanan untuk berlepas dan mendarat dalam kapsul. Untuk tilam, ia memberi tekanan yang berbeza kepada badan manusia, menyokong dan menggalakkan peredaran darah.

Soft Foam

Dengan teknologi pengeluaran yang maju, piawaian proses yang berkualiti. Ia boleh memusnahkan organisma secara semulajdi, perlindungan alam semula jadi dan alam sekitar, tahap keanjalan yang baik.

POLYESTER FIBER FOAM

Ruang yang besar, tahap keanjalan yang baik, sangat lembut, pengudaraan, pemeliharaan haba, dan prestasi yang baik.

NATURAL LATEX

Ia adalah produk getah asli dari standard proses yang berkualiti. Tidak akan berubah selepas pemampatan masa yang panjang dan kebolehtelapan udara yang baik supaya tiada ruang untuk bakteria.

HONEYCOMB POCKET SPRING

Pocket spring mempunyai sokongan tekanan bebas, selepas susunan baris sarang lebah, prestasinya boleh meningkat ke 150% daripada jumlah baris biasa.

CONTINOUS SPRING

Ia dihasilkan oleh karbon tinggi dawai keluli dan dua kali pemprosesan haba rawatan, dengan tahap keanjalan yang baik.

Produk

Berita & Peristiwa

Hubungi Kami

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Maklumat Syarikat

Luxso International Corp. Sdn. Bhd.

Alamat : PTD 5095, Kawasan Perindustrian Parit Jamil,
Parit Jawa, 84150 Muar, Johor.
Tel : +606 987 4218
Faks : +606 987 3985
E-mel : info@luxso.com.my

Hantar Mesej